3D printen Eindhoven

Wil jij iets laten 3D printen in de omgeving Eindhoven? Dan kun je bij ons terecht! Voordat je een product in grote aantallen laat produceren, kan het verstandig zijn om eerst een prototype te laten maken. Bij Brightwater Design kunnen wij je hiermee van dienst zijn.

3D printing

De tegenwoordig veel gebruikte vorm van Rapid Prototyping is 3d Printen. Hiermee kan, zoals de term ‘rapid’ al aangeeft, snel een prototype van uw product vervaardigd worden. Het grote voordeel van 3d Printen is dat er, in tegenstelling tot veel andere productiemethoden, geen mal of matrijs gemaakt hoeft te worden om het product te kunnen vervaardigen. Wij beschikken over moderne 3D print apparatuur waarmee zeer secure prototypes geprint kunnen worden. Met onze apparatuur kunnen wij zowel verschillende soorten kunststof als hout en brons printen zodat u een goed idee kunt krijgen over de werkelijke ‘look and feel’ van jouw product.
3D printing is ook uitermate geschikt voor het produceren van producten in klein oplages. Je hoeft hiervoor namelijk niet eerst een (prijzige) mal te laten maken waardoor je de totale productiekosten voor een kleine oplage relatief laag kunt houden.
Rapid prototyping Eindhoven

Overige prototypes

Ook voor prototypes waarbij gebruik wordt gemaakt van andere productieprocessen kun je terecht bij Brightwater Design. Wij kunnen je adviseren over de voor jou meest geschikte vorm van prototyping.
Onder overige prototypes verstaan we alle prototypes waarbij gebruik gemaakt wordt van andere materialen zoals hout of metaal en andere productiemethoden. Bestaat jouw product uit meerdere materialen dan is dat geen enkel probleem. Naast 3D printen werken wij veel samen met bedrijven die verschillende materialen kunnen buigen, frezen, en of lassen. En wij nemen je alle zorg uit handen door het gehele traject te begeleiden.

Rapid prototyping Eindhoven

Product description:Rapid prototyping Eindhoven bij Brightwater Design