Brightwater Design – Wat we doen

Brightwater Design houdt zich bezig met het ontwikkelen van producten.
Wat kunnen wij voor jou betekenen ?

3D tekenen (voor verschillende doeleinden)
Product design / ontwikkeling (ontwikkelen van producten)
Product Visualisatie
3D Print service
Eén aanspreekpunt

3D tekenen

Wij zijn gespecialiseerd in 3D tekenen. 3D tekenen, (het tekenen in 3-dimensies) wordt gebruikt voor het ontwerpen van producten, maar niet alleen daarvoor.
3D tekenen is op allerlei gebieden niet meer weg te denken. Veelal gebruiken wij onze 3D tekentechnieken voor algemene visualisaties.
De 3D tekening wordt dan gebruikt om een item mooi weer te geven.
Lees meer…..

Product Design / ontwikkeling – industrieel productontwerp

Heb jij een idee voor het maken van een product maar geen kennis van 3D design? Dan ben je bij Brightwater Design aan het juiste adres! Productontwerp en productontwikkeling doen we samen met jou. Samen gaan we het design en ontwikkeltraject door dat begint met een inventarisatie van jouw idee en de wensen daaromtrent. Met jou als opdrachtgever werken we je idee uit tot een concreet eindproduct.
Lees meer…..

Product visualisatie

Brightwater Design kan met behulp van een foto-realistische weergave uw product direct visueel maken. Deze manier van 3d visualisatie kan je, zonder dat het product al daadwerkelijk geproduceerd is, een duidelijk beeld geven van jouw idee. Een foto-realistische weergave kun je natuurlijk gebruiken om te kijken of er interesse is voor je product maar ook om bijvoorbeeld op je website of in een folder te plaatsen.
Lees meer…..

3D Print service

Voordat je een product in grote aantallen laat produceren, kan het verstandig zijn om eerst een prototype te laten maken. Bij Brightwater Design kunnen wij je hiermee van dienst zijn. De tegenwoordig meest gebruikte vorm van Rapid Prototyping is 3d Printing. Hiermee kan, zoals de term ‘rapid’ al aangeeft, snel een prototype van jouw product vervaardigd worden. Het grote voordeel van 3d Printen is dat er, in tegenstelling tot veel andere productiemethoden, geen mal of matrijs gemaakt hoeft te worden om het product te kunnen vervaardigen. Wij beschikken over moderne 3D print apparatuur waarmee zeer secure prototypes geprint kunnen worden.
Lees meer….

_______________________________________________________________________________

Wij ontwerpen jouw producten met een sterk oog voor detail. Een oogstrelend design met een perfecte afwerking. Dat vormt de perfecte balans tussen de benodigde moderne technologie, design, functionaliteit en kwaliteit.

En om vooruit te blijven kijken bedenken onze designers nu al hoe jouw producten in de toekomst vormgegeven gaan worden.

________________________________________________________________________________

Eén aanspreekpunt
Brightwater Design werkt samen met verschillende toeleveranciers op het gebied van verschillende productie technieken. Samen met hen kunnen wij je gehele productie proces begeleiden. Wij zijn hiermee jouw aanspreekpunt voor het gehele traject.
Aan de hand van het ontwerp van je product kunnen wij je adviseren welke productievorm(en) het beste bij jouw product past bijvoorbeeld spuitgieten, vacuümvorming / thermovorming.

 ontwikkelen van producten