Ontwikkeling Kierstandhouder

Bevestigen zonder te boren of te schroeven! Voor kunststof, hout en aluminium ramen en deuren!

In samenwerking met Kierr heeft Brightwater Design de Kierstandhouder ontwikkeld. Inmiddels is de website van Kierr online en is de distributie en verkoop in volle gang.

Er is geen vergelijkbaar product dat hetzelfde comfort kan bieden zonder boren of schroeven, dus echt uniek. De kierstandhouders van Kierr worden gefabriceerd in Nederland volgens een gepatenteerd basisontwerp van Ben van Rooij en zijn verder door ons doorontwikkeld.

Een aantal speerpunten waar het product aan moest voldoen waren onder andere het feit dat het product een gebruiksvriendelijke manier van monteren moest hebben waarbij boren, schroeven of andere permanente bevestiging ongewenst was.
Door de exclusieve gebruiksvriendelijke manier van klemmen zijn ramen en deuren nu eenvoudig open te houden of op een kier te zetten.
Een uitkomst voor onder andere kunststof ramen en deuren! Met de kierstandhouder van Kierr XXL hebt je nooit meer last van het tikken van een haakje aan de deur of het voortdurend dichtvallen van een raam bij een zuchtje wind!
Goed en stevig te gebruiken maar geen gaten of andere beschadigingen. Vooral erg gebruiksvriendelijk voor kunststof en aluminium ramen, deuren en/of en kozijnen.

Wij hebben de samenwerking met Kierr als erg prettig ervaren en bedanken Twan en Miranda voor het in ons gestelde vertrouwen.

  • Kierstandhouder Kierr XXL
  • kierstandhouder - Kierr
  • kierstandhouder - Kierr XXL op buitendeur
  • Kierstandhouder - Kierr
  • kierstandhouder - Kierr op klepraam

Kijk voor meer informatie op de website van Kierr.