Retro design – de nieuw ontwikkelde arcade kast

Wie is er niet groot mee geworden? In de arcadehal begon het, en op vele plaatsen terug te vinden. In vrijwel elke frietzaak kon je een game spelen.
De beginjaren van 1980 zijn kenmerkend voor de opkomst van de arcade games en arcadehallen. In deze tijd zijn vele klassieke spellen ontstaan. Enkele bekende hiervan zijn: Pac-Man, Donkey Kong (Jr.), Galaxian, Space invaders en vele anderen.
Vele ervan zijn samengebracht in deze nieuw ontwikkelde arcade kast.

Nieuw design in een klassiek jasje

De ontwikkelingen hebben niet stil gestaan en de grote diepe beeldschermen van toen zijn inmiddels verleden tijd. Deze nieuwe retro kast is voorzien van een 23 inch LG LCD scherm.  Het design van de kast is veel slanker geworden zonder zijn stevigheid te verliezen. Twee speakers bovenin de kast geven de oude herkenbare klanken op een warme manier weer. De bedieningsknoppen zijn geheel in de oude stijl en de drukknoppen zijn niet veranderd. Het authentieke speelgenot blijft daarmee bewaard en staat garant voor vele uren speelplezier.

Het volledige design en de ontwikkeling is uitgevoerd door ons. Tevens hebben we het eerste prototype in eigen beheer gebouwd en getest.

  • nieuw ontwikkelde arcade kast
  • nieuw ontwikkelde arcade kast
  • arcadekast ontwikkeling
  • nieuw ontwikkelde arcade kast

    https://brightwaterdesign.nl/project/nieuw-ontwikkelde-arcade-kast/