Solidworks Surface modeling

Solidworks Surface modeling

Solidworks surface modeling tutorial.

Het bewerken van surfaces binnen Solidworks kan erg complex zijn. Complexe vormen zijn vaak niet metrisch te bepalen.
Deze tutorial geeft inzicht in hoe de verschillende surface tools van Solidworks het mogelijk maken om elk model te vormen.
Technisch is vrijwel alles mogelijk dat te bedenken is.  Maar de vormgeving van het uiteindelijke model is altijd afhankelijk van de creativiteit van de gebruiker.

Heb je een complex product? Wij kunnen het design voor je maken. Design aanpassingen en fabricagemogelijkheden zijn factoren die de workflow van het ontwerp proces beïnvloeden.
Brightwater Design houdt zich op de hoogte van nieuwe fabricage technieken. Wij passen onze ontwerptechniek daar op aan. Dit doen wij onder andere door scholing. Maar ook onderhoud met toeleveranciers en bedrijven in de fabricage sector is erg belangrijk. Het bijhouden van vakliteratuur en het regelmatig bezoeken van relevante beurzen en seminars spreekt voor zich. Door onze goede contacten met kunststof fabrikanten, metaal- en houtbewerkers en de meubelbranche kunnen wij snel samenwerken. Wij kunnen daardoor met onze partners vrijwel elk concept tot een verkoopbaar eindproduct brengen. En dat in zeer korte tijd.
Ben je eens benieuwd hoe het in zijn werk gaat ? Wij nemen je graag mee om de fabricagemogelijkheden te bekijken.

Bijgaand vandaag een mooie tutorial over het bewerken van surfaces in Solidworks. Interessant om te zien hoe complexe vormen gemaakt kunnen worden in Solidworks.
Deze video duurt 23 minuten en omvat veel interessante informatie over verschillende entiteiten en features binnen Solidworks.

Solidworks surface modeling